om os

Karrusella
København

Om os

Karrusella
Aarhus

Om karrusella

Karrusella åbnede i 2007 som en lillesøsterbutik til vores nabo Games og startede ud med at sælge børnespil og en lille smule legetøj. Ved at lytte til vores kunders efterspørgsler og behov har vi nu også en masse andet i vores sortiment.

Vores butikshylder er altid fyldt med nøje udvalgte produkter, som vi selv kan stå inde for og vi lytter stadig til hvad vores kunder efterspørger, da det er med til at skabe Karrusella.

I 2017 kunne vi endelig komme meget tættere på vores århusianske og jyske kunder, da vi i juni måned slog dørene op for endnu en Karrusella i Latinerkvarteret i Aarhus.

Du finder os i København i den smukke Jorcks Passage, hvor både voksen- og børnedøren står åben hver dag.

I Aarhus ligger vores nye butik i Badstuegade 21 i Latinerkvarteret - selvfølgelig også med egen indgang til de mindste.

I vores webshop sender vi alle hverdage med bestilling inden kl.14. Har du bestilt en gave, kan du vælge at sende den direkte til modtageren, vi pakker den fint ind helt gratis. Du kan selv vælge imellem vores eget karrusella-gavepapir og evt skrive en lille personlig hilsen, som vi sætter fast på gaven.

Vi glæder os til at hjælpe dig i vores fysiske butikker eller på vores webshop.