Karrusella - meget mere end en webshop

Da Karrusella blev til i 2007, var det ud fra en ide om at være en børnespilsbutik med lidt legetøj iblandt. En lillesøster til vor nabobutik Games. I dag er børnespil stadig en del af sortimentet i Karrusella, men ved hver dag at lytte til vores kunders efterspørgelser og behov, er der også rigtig meget andet.

Hylderne i Karrusella er altid fyldt med nøje udvalgte varer som vi selv kan stå inde for. Dét er sådan Karrusella er blevet skabt; med og for vores kunder.

I år er vi så priviligerede at kunne fejre Karrusellas 10 års fødselsdag i Jorcks Passage. 10 år med legetøj, børnesager, baby’er, kommende mødre, sjove børn, bedsteforældre og rigtig, rigtig mange indpakkede gaver!

Og det er stadigvæk lige sjovt!

Forude venter nye Karrusella eventyr. For efter 10 år i København er tiden blevet moden til at udvide karrusellen og åbne endnu en butik i Aarhus’ skønne Latinerkvarter.

Vi er så glade for endelig at komme meget tættere på vores århusianske og jyske kunder og vi glæder os til at blive en del af Aarhus by.

Du finder os i København i den smukke Jorcks Passage, hvor både voksen- og børnedøren står åben hver dag.

I Aarhus ligger vores nye butik i Badstuegade 21 i Latinerkvarteret - selvfølgelig også med egen indgang til de mindste.Velkommen i Karrusella!

 

 

Et kig ind i butikken i København

Vi inviterer dig hermed ind på et kig i vores eventyrlige univers, placeret i hjertet af København, Jorcks Passage. Klik på videoen herover og få en bid af Karrusella. 

Velkommen indenfor!

 

Karrusella på Instagram

På Instagram lægger vi dagligt enten inspiration, nyheder og gode tilbud op. 

Du kan se vores profil her eller finde os via din app ved at søge på brugernavnet karrusella