Bog, Jorden rundt med Katrine

Bog, Jorden rundt med Katrine

Normalpris159,00 kr
/
Inkl. moms. Fragt beregnes ved kassen.

På lager i følgende butikker: Karrusella København, Karrusella Aarhus

  • Fri fragt på ordrer over 500 kr.
  • 1 års bytte og returret
  • Gratis indpakning & hilsen

Jorden rundt med Katrine er en sød historie om at rejse jorden rundt for at finde sin ven. Undervejs er der masser af rim, flotte illustrationer samt mulighed for, at børnene selv kan lege med og løse opgaver.

Katrine drømmer om at rejse ud i den store verden. Hun læser højt for sin flodhest Bimse om alle verdens lande og de spændende steder, man kan opleve. Men en dag er Bimse forsvundet. Han er rejst ud for at opleve verden på egen hånd.

Det gør Katrine bekymret. For Bimse er jo bare en lille flodhest ... så hvordan skal han klare sig helt alene? Til sidst beslutter Katrine sig for, at hun må afsted. Ud i den store verden og finde Bimse.

Bogen kan både bruges som højtlæsningsbog og sangbog. Der er nemlig små QR-koder i bogen, så børn og deres forældre kan gå på skattejagt og finde sangene i de forskellige opslag.

Når du afgiver din bestilling, kan du vælge at afhente din ordre i en af vores butikker.

Vær opmærksom på, at webshoppen er tilknyttet vores lager i København. Når du bestiller til afhentning i Aarhus kan der derfor gå op til seks dage, før ordren er klar til afhentning.

Vent derfor altid, til du har modtaget en mail om, at din ordre er klar til afhentning.


Senest sete

Vi tilbyder gratis
Gaveindpakning & personlig hilsen

Og send direkte til modtageren.

VÆLG MELLEM Karrussellas gavepapir

Gavepapir, skov
Gavepapir, rosa striber