10 års jubilæumsfest

I marts 2007 åbnede Karrusella i Jorcks Passage som en lillesøster version til storebror Games, hvor børnespillene får mere plads og fokus sammen med lidt øvrigt legetøj og børnesager.


Behov, lyst og muligheder har dog gjort, at Karrusella gennem årene har udviklet sig til en butik og en webshop med legetøj, spil, børneinteriør, tøj og tilbehør. Alt vi har er noget vi selv udvælger og plukker fra markedets store udbud og derfor også noget vi selv tror på og er stolte af at kunne forhandle til dig og alle de børn, der i sidste ende får glæde af det.

Fredag den 3. marts 2017 kunne vi fejre vores 10 års fødselsdag her i Passagen. Og sikke en fest! Det var sjovere og vildere end vi overhovedet havde turde håbe på og det var skønt at så mange af jer lagde vejen forbi Karrusella og var med til at gøre dagen så festlig som den var.

Også på webshoppen blev der bakket rigtig godt op om vores fødselsdagsfejring og sendt mange søde ord med på vejen fra jer. Tusind tak for det!

Nu er alle popcornene fejet op, ballonerne er pillet ned og kaffevognen kørt igen og vi kan med stolthed se tilbage på både en fødselsdagsfest og et årti, med de bedste kunder en butik kan ønske sig.