Karrusella - meget mere end en webshop

I 2007 slog Karrusella dørerne op. Idéen udsprang fra vores søsterbutik Games, hvor efterspørgslen på gode børnespil var stigende. Og resultatet er en forretning, der ud over kvalitetsspil også byder på en skøn blanding af legetøj, interiør og tøj. Fælles for det hele er, at det er særligt udvalgt med både omhu og omhyggelighed. Vi gør os altid meget umage med at vælge netop de produkter, som vi selv synes om og som vi mener lever op til de krav tidens forældre - og deres børn - stiller. Såvel til tøj, som til legetøj og interiør.

 

Du finder os i den smukke Jorcks Passage i hjertet af København, hvor vores dør står åben hver dag - også den lille til børnene. Her er god plads til både barnevogne, legeglade børn og deres forældre. Og skulle du ikke have mulighed for at komme forbi vores fysiske butik, finder du naturligvis alle vores varer i vores webshop.

 

Velkommen i Karrusella!

 

 

Et kig ind i butikken

Vi inviterer dig hermed ind på et kig i vores eventyrlige univers, placeret i hjertet af København, Jorcks Passage. Klik på videoen herover og få en bid af Karrusella. 

Velkommen indenfor!

 

Karrusella på Instagram

På Instagram lægger vi dagligt enten inspiration, nyheder og gode tilbud op. 

Du kan se vores profil her eller finde os via din app ved at søge på brugernavnet karrusella